0

Anulări și rambursări

Politica de modificari, anulari, returnari, deficiente organizatorice

motoshow.ro  speră că nu va trebui niciodată să anulați sau să returnați o achiziție.

În același timp, suntem aici pentru a vă ajuta ori de câte ori faceți acest lucru numai în următoarele circumstanțe.

Mutarea evenimentului intr-un loc din aceeasi localitate nu constituie un motiv pentru rambursarea biletelor.

Biletele electronice se ramburseaza doar in cazul anularii sau amanarii evenimentului pentru care au fost achizitionate.

Organizatorul are dreptul sa anuleze sau sa modifice data evenimentului cu nu mai puțin de 4 ore inainte de începerea evenimentului.

In eventualitatea puțin probabilă in care un eveniment a fost amanat/reprogramat din cauze ce nu tin strict de orgazinator, cumparatorul are dreptul sa participe la reprogramarea concertului/evenimentului in baza biletului deja achizitionat și emis in prealabil, dar fara sa beneficieze de returnarea contravalorii acestuia.
 
In cazul de Anulare a unui eveniment din cauze ce tin strict de organizator, cumparatorul are dreptul sa ceara inapoi contravaloarea biletului. Returnarea contravalorii cade in sarcina organizatorului si se va face direct sau prin intermediul firmei de ticketing.
 
In cazul in care un eveniment  este anulat sau reprogramat, din cauze ce tin de organizator,  motoshow.ro  va returna cumparatorilor doar contravaloarea biletelor.
 
In cazul anularii sau reprogramarii unui eveniment, contravaloarea biletelelor achizitionate prin mijloacele puse la dispozitie de motoshow.ro, poate fi returnata dupa cum urmeaza:
 
Exclusiv la punctul de vanzare de unde au fost achizitionate in cazul biletelor fizice.
 
Detinatorii de bilete electronice vor primi suma platita deja pe bilete, prin aceeasi metoda utilizata pentru plata initiala.
 
Dupa returnare, biletele respective sunt invalidate automat. Organizatorii isi mentin dreptul de a opera modificari minore de program si distributie.
 
In cazul anularii, amanarii sau modificarilor majore de program sau distributie, Entertix.ro isi rezerva dreptul de a informa cumparatorii de bilete in legatura cu aceste modificari. Aceasta informare se poate realiza electronic, prin e-mail sau telefonic, daca informatiile furnizate de cumparatori au fost corecte.
 
În conformitate cu legislatia Uniunii Europene, aveti dreptul de a anula o comanda facuta on-line.
 
Aceasta perioada de „reflectie” începe cu ziua în care ati primit produsul.
 
Puteti anula comanda din orice motiv, chiar si pentru simplul fapt ca v-ati razgândit.
 
Aceasta regula se aplica ori de câte ori achizitionati produse fara a merge la magazin.
 
 - de exemplu când comandati prin telefon, fax, posta sau internet.


Super Moto Show Romania

Turneul SUPER MOTO SHOW - STUNT MARATHON 48H se va desfasura in mai multe locatii din diferite orase, avand zona de evenimente delimitata prin perimetre inchise cu garduri, intrarea si iesirea tuturor participantilor facandu-se prin porti de acces controlate.

Bucharest - Romania
Phone: +40 747 993 402